Viking Trail 2024

Viking Trail 2024 gikk av stabelen for to uker siden

Dette stevnet har blitt det største av sitt slag utenfor USA. Det var 106 skyttere påmeldt og alle møtte opp og skøyt stevnet ferdig. Vi har deltakere fra hele 20 land, og noen av de største navnene i sporten fra USA, samt de fleste av de beste skytterne fra hele Europa.

Første dag ble skutt i Mørkebudale ikke langt fra Jørpeland, og sterkt skiftende vinder gjorde dagen utfordrende for alle skytterne. Her var ikke et eneste poeng gratis.

Andre dag var på Røyseland Ranch – en fantastisk bane med riktig avstand, skyting i alle retninger og mye vinkler. Mer stabil vind og gode øvelser gjorde det til en glimrende dag.

Tredje dag var på lille Mykland skytebane, med høyt tempo og små mål. Teknisk øvelser og krav til god tenking gjorde det til en utfordrende og morsom dag.

Vinneren, og Viking Trail Champion 2024, var selveste Austin Orgain – en legende i sporten. Andreplass gikk til Rory Gibbons fra Irland. Tredjeplass gikk til Josh Martin fra UK. Beste Nordmann var Nikolas Omland på niendeplass. Du finner alle resultatene i SSI.

Stevnet var supervellykket takket være de beste RO-ene i bransjen – som vi er helt avhengige av!

Vi gleder oss allerede til neste år og til å se hva skjer med Viking Trail da!
Hilsen Runar Jonsson – MD