Velkommen til Iron Mine Steel Challenge 2024 PRS

Langholdsgruppa v/Kirkenes skytterlag inviterer til stevne 17. august

Sted

Vintervegskaret, Kirkenes (10 min fra Kirkenes Høybuktmoen lufthavn).

Om stevnet

Det blir maks 30 plasser, fordelt på fem lag. Lørdag 17. august har vi i utgangspunktet skytende RO-er. Om vi får mange påmeldte prøver vi å få til en pre-match. 10-11 øvelser med hold fra 265 til 1250m. Vi har romslige skytetider og lange hold. Flere øvelser er NRL-Hunter inspirert med ukjente hold. 

Søndag 18. august er det ELR i dagbruddet i Bjørnevatn med hold fra 800-2200meter. Her får alle prøve seg, og vi bruker et poengsystem som brukes i hele Norden. 

Mat

Hver enkelt må ordne egen mat, men vi tar utgangspunkt i å selge varmmat, kaffe og vafler på skytterhuset under PRS-stevnet. Hvis været tillater det griller vi ute på kvelden, eventuelt inne på skytterhuset. 

Oppmøte

Kl. 0800 begge dager. 

Overnatting

Vi har plass til å innlosjere de som ønsker det på skytterhuset med tilgang til kjøkken og toalett. Ellers må boplass ordnes av den enkelte. 

Påmelding

Påmelding til PRS-stevnet gjøres i SSI

Påmelding til ELR er i eget arrangement i SSI. Til ELR ønskes det at det oppgis hvilken kule, utgangshastighet, låskassefabrikat, stokk-/chassisfabrikat og tofotofabrikat dette kan  gjøres på epost til: Fredrik.kalliainen@gmail.com.