Moskus Steel #5

Lørdag 13. april gikk årets Moskus Steel, det femte i rekken, av stabelen

Moskus Steel 5 ble i tradisjon tro gjennomført i krevende vindforhold. Det var totalt 38 skyttere som hver skulle skyte 112 skudd fordelt på 10 øvelser.
Denne gangen hadde MD fokus på stabile posisjoner, og har vært i kontakt med lokale entreprenører som villig lånte ut både betongrør, betongblokker, hjullasterdekk og et bilvrak. Selv om vinden var varierende, har vi sett mye bra skyting og fått mange gode tilbakemeldinger.

Runar Jonsson var den som til sist stakk av med flest poeng og sikret førsteplassen med 95 poeng. På andreplass med 91 poeng er Simon Stenødegård og på tredjeplass med 85 poeng kom Sindre Nyland. Du finner alle resultatene her.

Brownells Norge, Kahles og Vision hadde donert fine trekkepremier.

MD