PRS Brøyteskavler

Troms Langhold Klubb har arrangert sitt tredje 22LR-stevne for sesongen

Det var 15 påmeldte, hvorav 12 møtte opp for en herlig dag på skytebanen. Værmelding gjorde at forventningene var spake, da det skulle bli godt med vind og vær. Til tross for yr.no sin enorme presisjon, bommet de altså denne gangen, og vi fikk en perfekt dag for 22LR-skyting. 30 grader varmere var det også om vi skal sammenligne med PRS Frostbitt.

Resultatmessig ble det en høyere treffprosent enn det vi normalt sett her da banen var satt opp for litt mer utfordrende forhold enn det vi fikk. Det ble spennende i toppen da første- og andreplass ble avgjort med skillstage 2, og tredjeplass var hakk i hel!

Resultatene ble som følger:
1. plass: Krister Fossbakk
2. plass: Jørgen Antonsen
3. Plass: Ante Johan Oskal

Alle resultater her.

Troms Langhold Klubb takker for godt oppmøte og godt humør! 22LR er virkelig i et godt driv for tiden og sesongens fjerde stevne publiseres snart i SSI.

Hilsen MD Krister Fossbakk