Terminliste for NPRFs 2024-sesong er klar

Da nærmer det seg tid for en ny sesong, og vi har gjort klar terminlista for 2024. Per nå er det ikke mange stevnene der, men vi har oppfordret MD-ene til å opprette stevner i SSI, og da vil de forløpende bli lagt til i lista. Sannsynligvis blir åpningsstevnet 11. og 12. november på Mykland.

VIKTIG INFORMASJON OM 2024-SESONGEN

På grunn av IPRF-VM 2024 (september) anser vi det som urealistisk å få gjennomført en seriefinale i september da rundt 25-30 av våre beste skyttere (og resurspersoner) vil være bundet opp i dette arrangementet. Vi har vurdert august, men det blir enten for tett på ferietid eller VM. Oktober er heller ikke gunstig pga. kortere dager og jakttid for mange.
Derfor har vi landet på at 2024-sesongen avsluttes 30. juni med finale en av de to siste helgene i juni. 2025-sesongen vil starte 1. juli, så dersom det blir stevner i juli og august så vil de eventuelt telle i 2025-sesongen.