NPRF-finalen og seriemester 2023

Rapport fra årets finale og serieavslutning

Årets NPRF-finale ble avholdt på Slettås i Trysil. MD Eivind Sæther og Bjørn Sørland, med god hjelp fra mannskap, satte sammen 15 øvelser med totalt 166 skudd over to dager. Det var avstander fra 168 til 800 meter. I alt 49 skyttere deltok og det var deltakere fra flere land. 

Det var tilslutt var det Nikolas Omland som stakk av med seieren i finalen, men resultatet i NPRF-serien var ikke avgjort. Det ble derfor laget en ekstra øvelse som Nikolas Omland og Sindre Nyland skulle gjennomføre. Begge stod igjen med 500 poeng etter serie + finale. Øvelsen bestod av 10 skudd på 150 sekunder fra fem forskjellige posisjoner, mot to ulike mål. Dette til stor glede for øvrige deltakere som tilskuere. Begge hadde like mange treff, men Nikolas vant med den raskeste tiden. Du kan lese alle resultater fra finalen her. Serieresultatet finner du her.

På premiebordet lå det flotte finale- og seriepremier laget av Vision & Design, to kikkerter fra Kahles, løp fra International Barrels, chassis og vulcanbrems fra Vision & Design, kikkertmontasjer og level fra Spuhr, stålmål fra Botnia Solutions, MSA Sordin hørselvern og gavekort fra Norma, riflebag fra Jakt og Friluft, caps fra Nightforce og lyddemper fra A-tec.

Solveig Engvoll og Robin Berglid var heldige og trakk hver sin Kahles 5-25x-kikkert!

Takk til RO-er som gjorde øvelsene og opplegget så bra! Takk til deltakere som deltok og gjorde helgen fantastisk! Takk Jordet og Tenaasen Skytterlag for lån av fasiliteter! Du kan se flere bilder fra stevnet her.

En stor takk til våre sponsorer som stilte med flotte premier!

Kahles

Brownells

Spuhr

Botnia Solutions

Jakt og Friluft

MDT

Norma

International Barrels

Vision & Design

A-tec

Hilsen MD-ene Eivind og Bjørn