Stevnerapport fra Palmesmellen PRS-stevne 2 & 3

Helgens dobbeltstevne på Mykland er i boks

Helgen 15. og 16. juli inviterte Mykland-gjengen til dobbeltstevne på Mykland.

Midt i fellesferien, og på relativt kort varsel, var vi usikre på hvor mange som kom til å ta turen og skyte med oss. Men, etter stopp i stevner grunnet brannfare var vi ivrige til å skyte, så stevner ble det!

21 skyttere skøyt lørdag og 17 søndag. Vi hadde med oss skyttere i fra Norges-toppen, samt nye skyttere, både lokale og tilreisende.

Regnet dundra ned begge dagene, men det ødela ikke stevnene, og folk koste seg som bare det! 

Vi fikk gode tilbakemeldinger fra skyttere fra begge stevnedagene, og vi mener selv at stevnene var vel balansert og satt opp slik at alle kunne treffe litt stål. Nye assisterende MD-er fikk prøve seg på jobben med øvelser, oppsett og SSI-plikter, og jeg takker Atle Tveit for hjelpen på lørdagen og Thorunn Jonsson med hjelpen søndag.

Det var mye bra skyting begge dagene!

På lørdagen var det Kristian Gundersen kom på toppen – han mista kun fire poeng – meget bra skyting! Sindre Nyland på andreplass og Jeremy Stewart på tredjeplass. Beste dame ble Solveig Engvoll. Knallbra skyting av alle sammen. Alle resultater her.

Søndag ble det også tett i toppen med Sindre Nyland på førsteplass, Arve Lundestad på andre og Runar Jonsson på tredje. Beste dame dag to ble Throunn Jonsson. Knallbra skyting her au. Alle resultater her.

Tusen takk til alle som tok turen og skøyt med oss – vi setter pris på dere alle!

Mvh 
Runar & CO