Midnight Sun Rifle Challenge 2023

Da er årets Midnight Sun Rifle Challenge i boks

Midnight Sun Rifle Challenge 2023 ble arrangert helgen 7.-9. juli av Troms Langhold Klubb, og kunne by deltakerne på utfordrende stager i lure vinder. Fra SIBO-landsbyen i Mauken skytefelt på fredag til det legendariske Blåtind skytefelt med sine lange skyteavstander og varierte stager på lørdag.

Stevnet ble vunnet overbevisende av Rino Andersen med 104 poeng, andreplass gikk til Emil Strenge med 81 poeng og Jørgen Antonsen på tredjeplass med 81 poeng kun skilt av resultatet fra skill-stage. Alle resultater kan leses i SSI.

Søndag bydde på ELR-stevne i knall sol og fine forhold, og var med å avslutte en skytefest av en langhelg.
God stemning, sikker gjennomføring og godt vær gjorde at helgen ble en suksess.

MD John Olav Nordby vil takke NPRF, sponsorer og ikke minst det fantastiske arrangørgjengen som gjorde stevnet mulig!