PRS Bjørkebakken

Troms Langhold Klubb arrangerer todagers PRS-stevne på Bjørkebakken skytebane i Dyrøy kommune

Om stevnet

Stevnet går over to dager, med ca 110 skudd lørdag og 70 skudd søndag. Holdene vil være fra 200 til 700 meter. Mesteparten av skytingen foregår under tak, på to ulike standplasser. Det vil være en god miks av store og små mål, og varierende skytetider. Erfaren eller nybegynner, her vil alle få utfordret seg godt! Dersom du er uerfaren, vil vi sette deg på lag med erfarne skyttere som kan guide deg underveis. Alt av skyteputer og nødvendig utstyr osv. kan lånes av oss, du trenger rifle, sikte, tofot og ammunisjon, resten ordner vi. Deltagere som ønsker, kan sjekke innskyting på 100 meter etter brief. Tentativ oppstart for selve stevnet er kl. 0900.

Deltakeravgift er kr. 800,-. Påmelding og betaling i SSI.

Matchbok kommer i SSI og e-post ca én uke før stevnet. Det vil være skytende MD/RO på stevnet.

Oppmøte

Lørdag 26. august kl. 0800 på Bjørkebakken skytebane. Brief kl. 0815.

Mat

Deltagere må ta med egen mat, ingen servering. Vi fyrer opp i grill/bålpanne etter stevnet på lørdag, ta med egen grillmat og drikke.

Utstyr

All skyting foregår på samme lokasjon, og det er ingen gåing mellom øvelser. Klær som tåler nord-norsk sommer anbefales. Det er ikke er strøm på banen så det anbefales å ta med power-banks for de som skal overnatte. Deltagere oppfordres til å ta med egen håndkikkert. Det vil være 1 stk. spottescope tilgjengelig pr lag.

Overnatting

Deltagere kan bo i telt/campingvogn/bobil på skytebanens område. Det er ikke innlagt vann på banen og dette må medbringes. Butikk 10 minutter unna skytebanen. Det er mulig det åpner seg opp for overnatting på et grendehus ved skytebanen, men dette er uavklart pr i dag. Deltagere vil i så tilfelle få nærmere beskjed om dette og tilbud om overnatting mot et lite vederlag.

Nærmeste flyplass

Bardufoss flyplass, 55km unna skytebanen.

Velkommen til stevne,

MD, Ronny Bonilla-Sommer.