Stevnerapport fra Rogaland Rumble

Strand Benkeskytterklubb og Jæren Skytterklubb har gjennomført et dobbeltstevne i helgen

Om stevnet

Rogaland Rumble ble gjennomført for andre gang. Dette er to stevner som arrangeres i fellesskap mellom Strand Benkeskytterklubb og Jæren Skytterklubb. De to stevnene ble gjennomført i fint vær i hhv. Mørkbudalen (Strand Benkeskytter Klubb) og på Bøstøl (Jæren Skytterklubb). Det var 21 deltakere på de to stevnene som ble gjennomført med medskytende RO-er. God og sikker gjennomføring, høy stemning og lave skuldre.

Stanley Moen var MD for stevnet i Mørkbudalen og Ole Jørgen Narvestad var MD for stevnet på Bøstøl.

Resultateter

Stevnet i Mørkbudalen 27. mai ble vunnet av Jarnes Mydland med 80 poeng, Nikolas Omland på andre plass hadde også 80 poeng, men færre treff på skille-stage. Sindre Nyland tok tredjeplass med 79 poeng. Alle resultater kan leses her.

Fra venstre: Sindre, Jarnes og Nikolas.

Stevnet på Bøstøl ble vunnet av Nikolas Omland med 83 poeng, Jarnes Mydland tok andre plass med 82 poeng og Hans Fredrik Vatnedal tredjeplass med 78 poeng. Alle resultater kan leses her.

Fra venstre: Jarnes, Nikolas og Hens Fredrik.

Det var premieutdeling på begge stevnene. Pallen fikk medaljer og i tillegg var det trekkepremier. Kahles-billett ble tildelt beste skytter på Bøstøl.

Vinnere av trekkepremier i Mørkbudalen.
Vinnere av trekkepremier på Bøstøl.

Erfaringer og andre ting å dele fra stevnet

Til dels mye vind på Bøstøl. En øvelse ble ujevn pga. at barrikade var festet til et tre som beveget seg litt i den sterke vinden, burde saget ned treet over barrikaden.