De to første medlemsklubbene i forbundet!

De to første klubbene er på plass!

På et styremøte i går ble søknad om medlemskap fra Troms Langhold Klubb og Oslo og Akershus Langholdsklubb behandlet.
Det er en stor glede for styret å kunne ønske disse to klubbene velkommen som medlemmer i Norges Presisjonsrifleforbund!

Styret jobber aktivt med å rekruttere flere klubber, og motiverer aktive miljøer som har potensiale til å danne klubber. Vi håper dette vil inspirere flere, som er i en vurderingsfase, om å melde seg inn. I vedtektenes § 5.2 er det beskrevet hva vi krever for at en klubb skal bli medlem i forbundet. Ikke nøl med å ta kontakt med styret dersom du har noe spørsmål til prosessen eller ønsker rådgivning. NPRF hjelper deg gjerne i gang med etablering av en klubb hvis du er usikker på hvordan du skal gå frem. Vi stiller blant annet med StyreWeb for medlemsadministrasjon og ferdige vedtekter for bruk i klubben.