Moskus Steel 3. og 4.

Den 18. og 19. mars var det dobbeltstevne på Dombås

Moskus Steel nummer 3. og 4. ble gjennomført 18. og 19. mars på Dombås i flott vær, men utfordrende og vekslende vind. På fredagen ble det skutt prematch for lørdagen. Begge stevner var fulltallige! Vi fikk til og med besøk fra våre svenske naboer! Det var med både “gamle travere” og noen som skjøt sitt aller første stevne!

På lørdagen var Runar helt rå og tok en suveren førsteplass! Sindre Nyland tok andreplass og Kristian Gundersen på tredjeplass. Du kan lese alle resultatene her.


Søndagen ble veldig spennende der hele pallen hadde lik poengsum og skilleøvelse ble veldig viktig! Vi gratulerer til vinneren Eivind Sæther, andreplass Sindre Nyland og tredjeplass Atle Tveit. Veldig bra skutt! Alle resultater finnes her.


På søndagen var Kari Fjellestad MD for første gang! Dette var en flott erfaring som gav mersmak! Man får virkelig se det flotte ved sporten der folk er hjelpsomme, inkluderende og trivelige!

Hilsen fra Kari & Eivind, MD.