Velkommen til Sokndal One Bag Showdown

Jæren Skytterklubb inviterer stevne den 15. april 2023 (OBS! NY DATO)

Om stevnet
Jæren Skytterklubb inviterer til ett spennende nytt stevne den 15. april 2023 (OBS! NY DATO)
Det vil være plass til 30 deltakere. Stevnet består av ni øvelser fordelt på tre stasjoner og lag. Det anslås ca 100 skudd, men ta med litt ekstra i tilfelle omskyting. Tidsbegrensing på hver stage er satt til 2 minutter. Maks avstand er ca 650 meter. Hver stasjon vil ha en dedikert RO, og det skytes ikke prematch.

Øvelsene vil være tilrettelagt både for nye og drevne skyttere. Det blir en fin blanding mellom naturlige og konstruerte skyteprops.

Oppmøtetid : 09:00

Påmelding
Deltakelse krever medlemskap i PRS Norge (ikke for førstegangs skyttere). Påmelding åpner 11. Februar kl 20:00 i SSI. Man kan velge lag i SSI etter man har meldt seg på. Påmeldingsavgift er kr. 400,-.

Mat
Det blir servert grillmat under stevnet. Dette er inkludert i påmeldingsavgiften.

Sted
Bøstølen skytebane, Sokndal. ca 35 minutter fra Egersund og ca 45 minutter fra Flekkefjord.

Utstyr
Utstyr tillatt gjennom hele matchen er begrenset til én bag + tofot. Spotting er tillatt for deltakerne og RO-ene kan ved behov be om hjelp til spotting av deltakerne. Det er ca 200 meter å gå fra parkeringen til standplass. Standplass under dette stevnet vil være langs vannkanten og underlaget kan være bløtt og gjørmete, og dermed anbefales det gode sko og klær. Dersom det meldes nedbør vil vi forsøke å få satt opp telt som mann kan stå under når man venter.

Velkommen til stevne!
Nikolas Omland, MD.