Velkommen til Halkavarre PRS

Finnmark Langholdsklubb inviterer til stevne 22.-23. april 2023

Sted
Gargiasmoen skytebane, Lakselv. Skytebanen ligger 20 minutter fra Lakselv sentrum. Det vil bli skiltet i begge retninger fra E6, til parkeringsplassen som er like ved standplass.

Om stevnet
Maks 30 deltakere, 12 øvelser fordelt på fire stasjoner, åtte dag 1. og fire dag 2. Total ca 120 skudd. Avstander fra 200 til 1250 meter med T1000-treffanvisere på de lengste avstandene.

Det blir varierte øvelser, med elementer fra NRL, PRS og god gammeldags praktisk langhold.

Det vil bli tre lag, med skytende RO på hvert lag. Optikk som spottes-cope blir tilgjengelig på de stasjoner som trenger det. Håndkikkert blir brukt på øvrige stasjoner. Deltakere som har spotte-scope eller håndkikkert er velkommen til å ta med det, og stasjoneres ut på stager innendørs.

Enkel premiering til 1-, 2- og 3-plass.

Påmelding
Deltakelse krever medlemskap i PRS Norge (ikke for førstegangsskyttere).
Påmelding åpen til og med 31. mars. Plassen på deltakerliste er sikret når deltakeravgift på kr. 800,- er betalt. Betalingsfrist 1. april (bindende påmelding). Betaling gjøres til kontonummer 64490768163.
Påmelding i SSI.

Oppmøte
Klokken 08:00 begge dager.

Mat
Mat må ordnes av den enkelte. Det er en stor grill som fyres opp til lunsj og middag, som er til fri benyttelse. Det er også kokemuligheter inne på klubbhuset. Arrangør stiller med vannkanner til stevnet, da det ikke er innlagt vann i klubbhuset.
Det finnes flere butikker med mat, klær og øvrig nødvendig utstyr for årstiden i Lakselv.

Utstyr
Det må forventes å måtte kle seg etter fire ulike årstider selv om det er i slutten av april. Varme klær som overtrekksdress, vintersko, lue og hansker er absolutt nødvendig. Det anbefales ulltøy og flerlagsmetode for påkledning. Ta gjerne med en termos. Varmtvann fås på klubbhuset.

Infrastruktur
Det er ikke innlagt vann på klubbhuset, men det er to stk. tørrtoaletter som kan benyttes om behovet oppstår. Det er full mobildekning. Innlagt strøm på klubbhuset, hvor man kan lade nødvendig utstyr.

Overnatting
Overnatting ordnes i hovedsak av den enkelte. Etter avtale kan det overnattes på klubbhuset, der det er strøm og varme. Det er mulighet for å sette opp bobil, campingvogn eller fjelltelt på parkeringsplassen ved klubbhuset.
Skoganvarre Camping leier ut hytter, og det er ca 15 minutters kjøretur fra skytebanen retning Karasjok.
Det er også hotell og hytter for leie i Lakselv.

Nærmeste flyplass
Banak flyplass ligger 20 minutters kjøretur fra skytebanen.

Velkommen til stevne!

Rino Andre Andersen, MD.

Spørsmål kan rettes tlf: 454 45 054 eller e-post.