Velkommen til Iron Mine Steel Challenge 2023

Langholdsgruppa v/Kirkenes skytterlag inviterer til PRS- og ELR-stevne i Kirkenes.

Dato: 3.-4. juni 2023

Sted: Vintervegskaret, Kirkenes. (10 minutter fra Høybuktmoen lufthavn)

Om stevnet:

PRS: Det blir maks 30 plasser, fordelt på fem lag. Lørdag har vi i utgangspunktet skytende RO-er. Om vi får mange påmeldte prøver vi å få til en pre match. 10-11 øvelser med hold fra 265 til 1250 meter. Vi har romslige skytetider og lange hold. Flere øvelser er NRL Hunter-inspirert med ukjente hold. 

ELR: søndag er det ELR (ekstremt langhold) i dagbruddet i Bjørnevatn med hold fra 800 til 2200 meter. Her får alle prøve seg, og vi bruker et poengsystem som brukes i hele Norden. 

Mat: Hver enkelt må ordne egen mat, men vi tar utgangspunkt i å selge varmmat, kaffe og vafler på skytterhuset under PRS-stevnet. Hvis været tillater det griller vi ute på kvelden. 

Oppmøte: 07:00 begge dager. 

Boplass: Vi har plass til å innlosjere de som ønsker det på skytterhuset, med tilgang til kjøkken og toalett. Ellers må boplass ordnes av den enkelte. 

Påmelding: Påmelding til PRS-stevnet gjøres i SSI. Stevneavgift er kr. 800,-, og betales til kontonummer 4612 44 73861 innen 1. juni.

Påmelding til ELR-stevnet gjøres per e-post til Fredrik Kalliainen Her må informere om hvilken kule du benytter, utgangshastighet, fabrikat på låskasse, stokk/chassis og tofot.

Velkommen til stevne!
MD, Fredrik Kalliainen