Sokndal Shootoff

2023-sesongens fjerde stevne gikk av stabelen lørdag 7. januar på Bøstølen i Sokndal.

Runar Jonsson, Sindre Nyland og ny assisterende MD Rune Sveinsvoll planla et mindre stevne på den flotte banen i Sokndal, Rogaland. I januar kan vi forvente hva som helst av vær i det området og værmeldingen dagene før stevnet så ikke så veldig lovende ut!

Det var 22 påmeldte, 19 som fullførte totalt åtte stager på en meget våt og noe vindfull dag på Bøstølen. Den største utfordringen var sikt! Kraftige regnbyge og til dels tåke gjorde oss nødt til å endre 6 av 8 øvelser på sparket. Dagen var meget utfordrende for skytterne og det var utrolig gøy å se så mye god skyting i slike forhold. Rett og slett veldig imponerende!

Sindre Nyland stakk av med første plassen og 78p, Runar Jonsson på andre plass med 74p og Jarnes Mydland på tredje plass med 73p.

Vi hadde trekkpremier fra Brownells som Ivar Framnes stakk av med, krydder fra Wiebad som Ole Oskar Ormestad tok med hjem og flexcaps fra Norma som Solveig Engvoll vant.
Mathias Oftedal ga også tre stykk knallfine dieholdere i solid stål! Disse vant Sindre Nyland, Gunnar Evja og Hans Fredrik Vatnedal.

Runar, Sindre og Rune