Kahles Dynamic Long Range Final

9.-11. september ble stevnet Kahles Dynamic Long Range (DLR) Final gjennomført i Livorno, Italia

Fv: Sindre Nyland, Nikolas Omland og Jarnes Mydland

Som mange er kjent med så er Kahles en av sponsorene til PRS Norge. Kahles bidrar med premier til premiebordene til stevner i serien, i tillegg til billetter tiI Kahles DLR-finalen. PRS Norge fikk 10 billetter til stevnet, som har blitt delt ut til vinnere av stevner i serien, samt til ressurspersoner i PRS Norge-styret.

Fra Norge deltok syv dyktige skyttere, som reiste for å hevde seg mot resten av deltakerne. Dette er en god økning fra fjoråret, da det var tre skyttere fra Norge som stilte. I år valgte alle skytterne å reise med bil, istedenfor å fly, for å komme seg til stevnet. I Italia ble vi møtt med fantastiske omgivelser og et fantastisk vær. Et par regndråper fikk vi også, men ikke akkurat et regnvær som kan sammenliknes med det vi er vant med fra Norge – og noen regndråper på børsa tåler vi. 

Stevnet var fordelt over tre dager. På fredagen var det registrering av skytterne, samt en matbit på banen. Lørdag og søndag var det i hovedsak skyting, i tillegg til premieseremoni og middag på søndag. Vi stilte ivrige, med godt mot og planen var å ta pallplasser. Vi ble fordelt på forskjellige lag, og det var gøy å treffe andre skyttere fra forskjellige nasjoner. Her tror jeg vi fikk til en god relasjonsbygging, og vi fikk muligens fristet noen av de til å vurdere deltakelse på norske stevner! 

Øvelsene i Italia var utfordrende, varierte og morsomme. Det var noe færre skudd per øvelse enn det vi er vant med fra stevner i Norge – 5-8 skudd/poeng per øvelse. Noen av øvelsene hadde også ubegrenset antall skudd, som førte til et par varme løp. Skytetid var stort sett 90 sekunder for de fleste øvelsene.

Det var god variasjon i størrelsen på målene, avstander fra 100 meter til 1007 meter. Det var også god variasjon på liggende versus posisjonell skyting. Vi hadde jevnt over gode prestasjoner fra de Norske deltakerne, og det endte med at vi fylte pallen!

Nikolas Omland på 1. plass, Sindre Nyland på 2. plass og Jarnes Mydland på 3. plass. Dette var en helt rå prestasjon fra de norske deltakerne, noe vi er veldig stolte av! Alle resultater finnes her.

Vi vil takke arrangøren for et supert opplegg, og vi er spente på hva som skjer med Kahles DLR-finalen i 2023!

På vegne av gjengen fra Norge, Andreas.