PRS Bjørkebakken 2022

3. og 4. september ble sesongens siste tellende stevne i PRS Norge-serien avholdt på Bjørkebakken i Troms, i regi av Troms Langhold & benkeskytter forening.

Stevnet gikk over to dager, med 154 skudd fordelt på 16 øvelser, i et nydelig sensommervær i Nord-Norge. Sola skinte hele helgen, til både fornøyelse og fortvilelse når vi starta med sola rett imot klokken ni på morgenen.
Øvelsene var varierte og utfordrende. 11 av øvelsene var ulike barrikader, 5 øvelser var liggende med tidspress, maks avstand 700 m. Her ble det brukt trillebår, bildekk, tripods, gardintrapp, tanktraps, skillstage 2, skråbjelker, tønner og skråtak.
Spøkefulle kommentarer fra deltakerne gikk på at det var lett å se at MD nettopp hadde vært i VM i Frankrike, og hentet inspirasjon derfra, dog med noe overmot. En del øvelser var såpass krevende at ingen av deltakerne fikk full score, men dette til tross var humøret på topp.
1 og 2 plass hadde like mange poeng: 105. Vinneren ble avgjort på Skillstage 2, hvor Krister Berg Fossbakk hadde 7 treff, mens 2. plass gikk til Sindre Halvorsen, som hadde 4 treff. MD Ronny Bonilla-Sommer sikret seg 3. plass med 101 poeng.

Alle resultater kan leses i SSI.