PRS-finalen 2022

Årets PRS-finale arrangeres av Nordvest Langholdsklubb den 15.-16. oktober på Muldsvor (Stryn/Hornindal).

Påmelding her. Påmelding åpner 4. september kl. 21:00. Pris er kr. 1.850,-, som inkluderer lunsj begge dagene. Inntil 48 skyttere.

Det er de 30 beste i serien, per siste stevne, som er automatisk kvalifisert til finalen. Øvrige plasser, samt plasser som ikke blir reservert for topp-30, vil det være førstemann til mølla for. Frist for å reservere plass for topp-30 er 11. september kl 18. Etter det så fordeles ledige plasser til de som har meldt seg på. Betaling vil bekrefte plassen endelig, og må gjennomføres innen kort tid fra tilbud om plass.

Sted
Arrangøren, Nordvest Langholdsklubb, holder til i området Stryn/Hornindal på Vestlandet. Under finalen vil klubben benytte seg av langholdsbanen på Muldsvor i Hornindal. Dette er en bane som er plassert på et gårdsbruk, og her finnes det mange spennende stasjoner. I tillegg vil det også benyttes et fjellområdet over gården.

Om stevnet
Stevnet vil bli ca 20 øvelser fordelt over over to dager. Hovedtyngden av skytingen vil foregå på lørdag. På søndag vil det bli færre øvelser av hensyn til skyttere med lang reisevei. Fullstendig matchbook blir utgitt når alle øvelsene er ferdig designet, antatt seneste én uke før stevnet.

Oppmøte
Det blir registrering og oppmøte kl. 07:00 lørdag. Oppmøteplass er Horndøla Camping. På campingplassen er det en stor parkeringsplass og her kan skyttere klargjøre seg fortløpende ved ankomst. Fra parkeringen vil det bli transport til fots eller med bil avhengig av hvilken del av området du skal starte skytingen.

Mat
Det blir servert lunsj (inkludert i prisen) både lørdag og søndag. Det vil bli servert enkel grillmat som pølser og hamburgere. Det vil også serveres brus, kaffe og kakao. Det planlegges med én matstasjon i hvert av stasjonsområdene. Det legges opp til at det er servering tilgjengelig fortløpende, slik at skytteren kan spise når det passer i fht. øvelsene. Det blir ikke felles pause for lunsj.

Utstyr
Det er anbefalt at du tar med deg sekk for å transportere alt utstyret du trenger igjennom dagen. Det blir noe gåing i løpet av stevnet, men det er korte distanser fra stasjon til stasjon. Den lengste transportetappen vil utføres med bil. Viktig med nok vann, vanntette sko og gode klær.

Overnatting
Den enkelte må ordne overnatting selv. Her er våre anbefalinger på overnatting:
1.: Horndøla Camping. Denne campingplassen ligger på skytebanen.
2.: Knausen Hyttegrend. Dette er lokalisert ca 10 minutters kjøring fra banen. De har fem hytter og noen leiligheter.
3.: Stryn Hotell. Hotellet ligger ca 35 minutters kjøring kjøring fra banen.

Nærmeste flyplasser
– Hovden Ørsta/Volda
– Ålesund
Arrangøren kan være behjelpelige med transport til og fra Ørsta/Volda. Ta kontakt god tid i forveien dersom du ønsker hjelp med transport.

Velkommen til PRS-finalen 2022 – MD, Robin Berglid