Brownells Hovden Long Range

I helgen ble stevnet Brownells Hovden Long Range gjennomført. I det vakre fjellandskapet på Hovden hadde Johan Røysland med sitt crew laget nok et utfordrende og variert stevne med totalt 18 øvelser fordelt over to dager. Nytt av året var et dedikert lag for nybegynner, ledet av Runar Jonsson. Dette var et supert tiltak, som gjorde terskelen for nye skyttere enda lavere.
Som navnet på stevnet indikerer så er Brownells tett integrert i stevnet som sponsor. De stilte med utstillingstelt, hvor man kunne kjøpe relevant utstyr, men ikke minst så serverte de pølser og hamburgere til deltakerne. Og de bidro også med premier til vinnerne.

Vi gratulerer så mye til vinneren Kristian Gundersen. Andreplass til Daniel Jacobsen og tredjeplass til Runar Jonsson.

Flere bilder kan sees på PRS Norge på Instagram.

Alle resultater fra stevnet finnes her.