PRS Palmesmellen

Vi inviterer til skytehelg på Mykland den 17 og 18 juli. (Forbehold om brannfare)

På lørdag den 17 juli skytes det en PRS match som blir gjeldende i den norske PRS serien – det blir skutt 9 stager på 3 stasjoner og ca 100 skudd, det blir 30 plasser for skyttere, 2 faste ROer pr stasjon. Matchbok blir sendt ut noen dager før stevnet (det blir skutt prematch for ROer fredag den 16 juli). Oppmøte kl 10:00 og skyting starter fortløpende etter match brief og lag inndeling
På søndag 18 juli prøver vi noe nytt og skyter en Team Match 🤩 – 2 mann pr lag ! Denne matchen gjelder ikke i serien siden det blir ikke helt lik skyting for alle (teamet må dele oppgaver og kan være at noen skyter annerledes eller mindre/mer en makkeren), stagene blir satt opp til å utfordre så variert som mulig begge mann, tenking, fysisk, planlegging, dele børse, bytte børse og noe mer. Her blir det same ROer som dagen før men de skyter sammen med squadene. Det blir 30 plasser her også, du kan melde deg på selv du ikke har en makker og da parrer vi folk sammen etter behov. Det blir mulighet for overnatting på klubbhuset på Mykland. Vi skyter 6-8 stager og ca 70 skudd pr mann.

Påmelding er første mann til mølla for begge stevnene !
Hver enkel skytter må melde seg på PRS stevnet men EN skytter kan sende inn påmelding for TO skyttere til team matchen der det spesifiseres godt navn på begge ! Men husk at enkelt skyttere kan melde seg på team match og blir da satt sammen med andre enkel påmeldinger.
Pris er 500kr pr stevne pr skytter.

Påmelding starter søndag 4/7 ‘21 kl 18:00 og påmelding sendes til runar@dabb.no.
MD Runar Jonsson & Sindre Nyland

Du vil få bekreftelse om du har fått plass eller ikke og den blir sikret når du har betalt innen kort frist som beskrevet i mailen du får (dette grunnet treg betaling hos flere desverre)

Overnatting koster 100kr pr skytter pr natt

Sted:
Mykland Skytebane
Evjeveien 240, 4830 Hynnekleiv.

Mvh Runar og Sindre