Cold Steel 2021

Cold Steel på Hengsvann skytefelt (Kongsberg) fredag 30. og lørdag 31. Juli. blir denne gangen kun tellende i den Norske PRS-serien. VRS er på frys inntil de nordiske grensene kan passeres uten karantene. ( Serien starter forhåpentligvis opp igjen i 2022. )

Maks antall deltakere 72.

Minimum antall skudd 200.

Maks avstand rundt 1000 meter.

MD: Thomas Stavdal

Send mail til vrs.hengsvann@gmail.com 

Fullt navn, mail du ønsker å motta informasjon på, og telefon nr.
Du som allerede har betalt, men ikke kunne delta i 2020 skriver også det.

Dersom korona gjør at arrangementet ikke kan gjennomføres, vil du få tilbud om full tilbakebetaling av påmeldingsavgift. Alternativt kan du ha en garantert plass til neste Cold Steel. Det velger du selv. Om stevnet gjennomføres, men du pga lokale eller sentrale korona restriksjoner ikke kan delta, vil du bli tilbudt det samme. MERK: Det er viktig at du varsler så snart avgjørelsen er tatt.

Påmeldingsavgift 2500,- inkluderer bra middag fredag og lørdag, samt en helt unik skyteopplevelse. Vi vil gjerne inkludere mulighet for overnatting i skytterhus/skytebaner, men der må vi se hvordan korona situasjonen utvikler seg.

Vinneren av Cold Steel vil få tilbud om en billett til Kahles DLR konkurranse i Tsjekkia, hvor du vil måle krefter mot resten av verdenseliten. Dersom Korona situasjonene tillater det, vil Kahles DLR gjennomføres i september 2021. Utsettes den, vil billetten fremdeles være gyldig.

Så snart vi ser det blir mulig for utlendinger å delta, vil Cold Steel åpne for internasjonale skyttere.