BROWNELLS HOVDEN LONG RANGE (2021)

En litt redusert utgave av Brownells Hovden Long Range blir i år arrangert Lørdag 26 Juni.
Det er korona som gjør at vi ser oss nødt til å redusere de opprinnelig planene fra 3 dager til 1 dag.

TID: 26 Juni 2021 klokka 11.00
STED: Hovden i Setesdal
PRIS: 700 kroner
PÅMELDING: Påmelding åpner på deltager.no/event/brownells
søndag 2. Mai klokka 20.00

Om noen trekker seg før 5.Juni 2021 så får de tilbake pengene minus utgifter til betalingsløsning, men om noen trekker seg etter det blir det ingen refusjon. Det vil ikke være mulig å selge sin plass. Om noen må trekke seg fra matchen går den plassen til førstemann på ventelista.

VENTELISTE: Om arrangementet er fullt og du ønsker å stå på venteliste, så må du sende en epost til johanroyseland@live.com

ANNEN INFO: Det er plass til 36 skyttere fordelt på 6 lag. RO’er kommer i tillegg. 6 stasjoner med 2 øvelser på hver, dvs 12 øvelser, totalt ca 120 skudd. All skytingen vil foregå ved Breivevannet, så samme sted som hoveddelen av skytingen var på matchen i 2019, for de som husker så langt tilbake. Matchen starter klokka 11.00, for å gjøre det litt greiere å kjøre opp til Hovden samme dag. Det blir ingen prematch, så vi vil ha skytende RO’er. Det er ingen aktive konkurranseskyttere som har skutt på denne banen siden 2019, så det blir ikke lett å få noen fordel av å være RO her..

ALLE SOM VIL MELDE SEG SOM RO MÅ TA DIREKTE KONTAKT MED MEG.
Det blir forventet at alle deltakerne hjelper til med spotting, plukke tomhylser og ellers det som er nødvendig for å få matchen til å flyte greit.