Vestre Toten PRS

Vestre Toten PRS har holdt sin første PRS Match 20 februar. Dette er det 5 stevne i serien. Vestre Toten PRS ble stiftet sommeren 2020 med mål om å øke interessen for skyttergrenen,  vi satte oss et mål om å holde vårt første stevne i begynnelsen av 2021.

Det ble lagt opp til 28 deltagere men flere ønsket å delta så det ble 33 deltagerplasser til slutt. Vi hadde 8 stager med hold fra 125m til 370m, vi prøvde å legge opp til et stevne med varierende vanskelighetsgrad, men den vanskeligste måtte vi dessverre stryke da målene falt fra hverandre. Selv syntes vi stevnet gikk ganske greit selv om vi hadde uerfaren RO-er, men vi fikk veldig god hjelp av deltagerne og fikk tips å ta med oss videre til senere stevner. Vi fikk besøk av en blid og hyggelig gjeng som var klare til å skyte en ny Match, ekstra stas var det når DFS-skytteren Jenny Stene stilte som deltager på sitt første PRS-stevne.

Vi håper deltagerne kommer når vi arrangerer vårt neste stevne.

Vestre Toten PRS
Frode Hagen og Bent Engeli

Bilde av pallen i front fra venstre 3. plass Eivind Sæther, 1. plass Nikolas Omland, 2. plass Thomas Stavdal. Bak ser dere de heldige som fikk med seg trekkepremier fra Brownells og Jakt og Friluft.
Vi takker for premier =)