Viking Trail PRS Match

Viking Raiders sammen med Johan Røyseland, Krister Engvoll og Eirik Jensen har stor glede å invitere til årets heftigste PRS-stevne!

3 stevner.

3 dager.

3 baner.

350 skudd.

Dagene 16, 17 og 18 april 2021 arrangerer vi stevner på Røyseland, Abusdal og Mykland. 1 stevne på hver bane, det blir 6 stasjoner pr stevne med 12 øvelser totalt, minst 350 skudd !!

MD blir Runar Jonsson men vi kjører egne assisterende MD på alle banene for å øke variasjonen og individuell preg på hvert stevne. Ass.MD’er blir Johan Røyseland, Krister Engvoll og Sindre Nyland. Arrangører skyter ikke tellende i Viking Trail 2021.

På Røyseland blir det skutt oppe på heia til Johan Røyseland, der det er avstander til til 836m og stevnet blir som før på Røyseland blanding av felt og props.

I Abusdal blir det skutt mest feltmessig, men også med noen få props og avstander ut til ca 750m.

På Mykland blir det for det meste “bane” med mye props og typiske PRS øvelser. Avstander her ut til 550m

Alle 3 banene er innen 1,5 times kjøring fra Kristiansand og det er ca 1 times kjøring imellom selve banene.

Hvert stevne gjelder som et eget tellende stevne i PRS Norge serien så her kan skyttere få 3 tellende stevner på en helg!(fint for skyttere som har forholdsvis få stevner rundt seg hvert år, Nord Norge/Vestlandet..)

Det blir satt opp for premiering for 1-3 plasser som vanlig hver dag, men hoved vekta legges på sammenlagt vinner! Hvem holder ut? Hvem har utstyr som holder ut? .. her kan alt skje!

Vi kjører nytt format der vi kjører PENGEPREMIE (tenk AG Cup) på 1 plass hver dag og så pengepremier til første 5 plassene for sammenlagt. Beløpene justeres litt etter deltakelse, men ved fult stevne blir 1 premie for sammenlagt seier 15000kr, 2-5 plass trappes ned men de skal minst få dekket påmeldingsavgift. Det blir også bra premiebord der vi trekker ifra deltakere som vanlig.

Påmelding koster 3250,- 40 plasser (mulighet for å øke litt)

Hva får du i prisen?

– 3 stevner på 12 stager hvert.

– 3 netter overnatting på oppvarmete klubbhus (de som ønsker hotell på egen kostnad så finnes hotell i nærheten av banene)

– Varm lunsj fredag, lørdag og søndag.

– Middag fredagskveld på låven hos Johan

– Middag på Mykland klubbhus på lørdagskveld

– T-Skjorte med “Viking Trail” logo

Dette skal bli et av årets store happening og vi håper på å bygge på konseptet årene framover til å bli sesongens råeste matcher og en helg hvert år som ingen vil gå glipp av!

Påmelding søndag 31/1-2021 klokken 18.00. Førstemann til mølla. Mailadresse ser du litt lenger ned. Vi følger nøye med på Covid utviklinga framover mot stevnet og gjør tiltak der etter hvis ting forverrer seg.

Send mail til runar@dabb.no for mer info eller spørsmål.

Mvh

Runar Jonsson & Co