PRS-finalen 2020

PRS-finalen 2020 skytes lørdag 19. og søndag 20. september. Sted er Rauhella skyteanlegg ved Kongsvinger.

Det vil være totalt 40 plasser i finalen. De første 30 plassene er reservert de 30 beste i serien, basert på gjeldende resultat etter VRS Hengsvann «Cold Steel» (24./25. juli). Øvrige ti plasser vil være tilgjengelig etter førstemann-til-mølla-prinsippet.

E-post for påmelding vil bli gjort tilgjengelig den 28. juli kl 1900 på PRS Norges FB-gruppe (https://www.facebook.com/groups/PRSNorge/). Påmeldingsfrist vil være 31. juli. 

Send mail til: prs.finalen.2020@hotmail.com

Før gjerne opp din plassering i serien.

Det planlegges ni stasjoner på lørdag, og fem på søndag.

Med hensyn til den gjeldende koronasituasjonen så kan det være forhold som vil påvirke hvordan stevnet gjennomføres. Dette vil være i henhold til de enhver tid gjeldende bestemmelser fra nasjonale helsemyndigheter. Det er veldig viktig at alle som oppholder seg på stevnet respekterer og forholder seg til gjeldende retningslinjer.

Det er lagt opp til overnatting på Vinger Hotell og Spa. OALH har holdt av 50 rom for helgen. Pris per natt, inkludert frokost og en to retters middag lørdag, er kr. 1.110,- for enkeltrom og kr. 1.690,- for dobbeltrom. For de som ikke overnatter på hotellet koster middagen på lørdag kr. 250,-, som serveres i festsalen på hotellet. Vi håper flest mulig vil prioritere middagen, slik at det blir et sosialt samlingspunkt for stevnet.

Se www.vinger.no for mer informasjon. Booking gjøres per e-post til booking@vinger.no, og oppgi referanse 89707 ved bestilling.

Prisen for deltakelse på stevnet er kr. 1.200,-.

Ta kontakt via post@oalh.no, eller Messenger via vår FB-side: https://www.facebook.com/oalanghold/, hvis du har noen spørsmål.

Vi ser frem til et bra stevne med Norges beste PRS-skyttere.

Oslo og Akershus Langholdsklubb