PRS Mykland

Har gleden å invitere til prs stevne på Mykland Skytterlag sin skytebane den 11 Juli 2020. Banen ligger ved Riksvei 42, 6 km fra Mykland tettsted.
NB: hvis det blir stor brannfare så blir stevnet utsatt – stevneavgift blir da refundert.

Kart til banen

Oppmøte på banen senest kl 9:30 for match brief og lagdeling. Planlagt at skyting starter kl 10:00.
Det blir 4 stasjoner med 2 øvelser pr stasjon eller 8 øvelser totalt. Beregn 80-110 skudd. Maks avstand er 370m, skyting kun på stål og øvelsene blir typiske PRS øvelser.
Etter endt skyting har vi plan om å kjøre en form for “press skyting” for de som ønsker mens vi venter på resultater.
Pris for stevne er 500kr (dette er grunnet at alt stål på stevnet har eg lånt men etter første stevne kan eg kjøpe stål selv og fremtidige stevner blir noe billigere)
Påmelding sendes til Runar@dabb.no – send navn og kontakt info.

Press skyting blir 25kr pr skudd eller 100kr for 5 skudd – mulig for så mange skudd som man vil her. Håper dette blir en morsom vri og avslutning på dagen 🙂 Winner takes it all og premien blir et gavekort.

De som kommer langt ifra kan overnatte på Mykland Skytterlag sitt skytterhus. Dette er fint hus med strøm, toalett og kjøkken. Overnatting koster 50kr og vippses det til skytterlaget nr: 522710

Vi fyrer opp i kjøkkenet fra 12:00 tida og kommer til å ha pølser, vaffler, kaffe, cola og snacks til slags for symbolsk pris.

Gleder meg til å få deg på besøk og skyte på denne fine skytebanen som ikke har blitt skutt PRS på før !

Mvh
Runar Jonsson
MD