Resultater OALH PRS Koronafri – Kongsvinger

OALH PRS Koronafri

Nå i helgen 30-31. mai har det blitt arrangert match av OALH som heter OALH PRS Koronafri og der har vi totalt hatt 48 deltagere spredt ut over 2 dager, med 24 deltagere hver dag som gjennomfører identiske øvelser. Vi har på denne matchen prøvd ut både et nytt konsept for å arrangere PRS match samt vi har testet skyting på elektronisk skive og vi kan vel si begge konsept har fungert bra. Konseptet med å arrangere match over 2 dager med identiske øvelser på begge dagene hvor deltagerne kan velge hvilken dag som har passet best har blitt godt mottatt og vi endte opp med å ha venteliste etter at alle deltagerplassene var booket. Dette var en av grunnen til at matchen startet kl 1000, så deltagerne nødvendigvis ikke måtte overnatte, men kunne starte veldig tidlig på morgenen og komme seg hjem på kvelden etter endt match. En fin måte for at flere deltagere kan delta på match hvor man kårer dagsvinnere samt har et totalresultat på matchen som dere nå vil få presentert nedenfor. Testen med å skyte på elektronisk skive med umiddelbar tilbakemelding på standplass var også en suksess og teknikken fungerte veldig bra. Skytebanen Rauhella er også et nytt sted for oss i OALH å arrangere match på, og det var tilfeldighet som en gjenglemt kronograf på Haga som har resultert i at vi i helgen kunne arrangere matchen på Rauhella. Vi også passe på å skryte av alle deltagere som har deltatt i helgen! Det har vært en glede å ha dere alle på matchen! Dere har alle vært helt eksemplarisk i forhold til absolutt alt som vi har fokus på, sikkerhet, sikkerhet og at vi skal ha det hyggelig sammen på match! Så det vi føler det var en utrolig god stemning med veldig hyggelige deltager, og vi håper virkelig alle har hatt en veldig fin match hos oss! Dere er hjertelig velkommen tilbake neste gang vi arrangerer match! Hele helgen har forløpt relativt smertefritt sett med arrangørens øyne, utenom en litt ubehagelig og uventet beskjed på søndagsmatchen hvor MD fikk beskjed via formann i skytterlaget vi leide banen av at vi faktisk var politianmeldt av en nabo av skytebanen pga av brudd på loven om ro på helligdag. Dette resulterte i en pause i matchen, MD ble heldigvis kjørt noen kilometer for å få mobilsignal (tusen takk til sjåføren!), og fikk da pratet med politiet for å oppklare saken. Vi hadde naturligvis alle godkjenninger på plass og hadde gjort som instruert av skytterlag så politijuristen gav tilbakemelding om at matchen kunne gjennomføres som planlagt. Relativ høy puls i denne situasjonen, men man lærer så lenge man lever og det løste seg smertefritt. Var greit å få en liten pause i skyggen også ettersom vi hadde rundt 27 grader og skyfri himmel. Blir nok endel solbrente ansikt å se i morgen. Igjen og dette kan ikke sies høyt nok.

Tusen takk til alle deltagere for at dere deltok på matchen og vi håper virkelig dere kommer tilbake til oss!

Lørdagspallen
Jarnes Mydland dagsvinner og stevnevinner..
Andreplass lørdag og stevne Christian Berg og tredjeplass lørdag gikk til Nikolas Omland

Søndagspallen
Førsteplass Gøran Haugland og tredjeplass på stevnet.
Andreplass Arve Lundestad
Tredjeplass ble Trym Alexandersen.

Komplett resultatliste finner du her