PRS Norge-finalen 2019

Årets PRS-serie ble avgjort i vakre omgivelser i Sokndal, lengst sør i Rogaland, den 9. november 2019. Fjorårets vinner av PRS Norge serien, MD Johan Røyseland, hadde satt opp et variert og krevende opplegg med 10 stasjoner. Noen på skytebanen i Sokndal og noen oppi fjellet nær ved.

Asbjørn Karbø (i midten) har ledet serien helt siden første stevne i februar. En stor prestasjon og våre gratulasjoner går til den sympatiske vinneren! Bak ham i serien fulgte Runar Johnson på andre (til venstre) og Kurt Eirik Bekkevold på tredje (til høyre).

På finaledagen var det flott vær, sol og akkurat nok vind til å skape trøbbel på de lengste holdene. Arrangøren hadde dessuten lagt opp til en uoffisiell superfinale på dag to for de 8 beste i konkurransen. I forbindelse med dette var det også premieutdeling. På dag to snødde det… Reportasje og intervjuer fra Superfinalen ligger nederst på siden.

Som sagt, det var et flott opplegg, i flotte omgivelser og i flott vær. Mange utrolig flotte prestasjoner! I alt har 205 ulike skyttere deltatt på stevner ifm med PRS Norge serien 2019. Det er en en kraftig økning fra tidligere år og viser PRS-skytingens popularitet blant en stor del av landets sportsskyttere med interesse for felt. De drøyt 30 beste sammenlagt deltok i finalen.

Rangert sammenlagtliste i PRS Norge serien

Flott natur!
Finalestevnets suverent beste, Jarnes Mydland, speider utover terrenget.
Med den skytingen han serverte i finalen må han finne seg i å være en av favorittene
i neste års serie…
Resultatliste fra finalestevnet
Nede fra skytebanen skytes det på hold over 700 meter.
Superfinalen dag 2 og intervjuer med noen av de beste i årets serie.

PRS Norge serien 2020 forventes å inneholde stevner i nesten alle deler av landet. Bli med på feltskyting på sitt aller beste! Følg oss på Facebook eller her på www.prsnorge.no. Oppdatert terminliste og informasjon om kommende sesong ventes snart.