RESULTATER PRS DOMBÅS 27.10.2019

Fornøyde vinnere på søndagens match. Jarnes Mydland tok førsteplassen, ett poeng foran Runar Jonsson, som ironisk nok bygde ferdig rifla til Jarnes for under en uke siden. -Bittersweet, sa Runar etterpå. Preben L. Simonsen slo til og tok tredjeplassen foran flere sterke PRS skyttere!

Omreisende kursarrangør og Match Director Johan Røyseland, og lokal medarrangør Eivind Sæther er godt fornøyd med oppmøtet på den første PRS matchen på Dombås! I tillegg til lokale skyttere, så hadde noen deltakere tatt den lange turen både fra Rogaland, Aust Agder, det sentrale østlandet og Trondheimsområdet! Under følger resultatene:

1. Jarnes Mydland
2. Runar Jonsson
3. Preben L. Simonsen
4. Audun Sellereite
5. Arild Stenødegård
6. Roy Egil Vik
7. Ole Leon Sanden
8. Martin Hoff Myhr
8. Håkon Magne Skjøren
8. Krestian Jansen
9. Karl Roald Leikanger
10. Kristoffer Pedersen
10. Amund Sæther
11. Magne Evenrud
12. Kari Fjellestad
13 Eivind Sæther
14. Marius Høydal
16. Ove Nestvold
17. Ove Lungård
18. Henrik Møller
19. Kjell Magne Olsen
20. Imre Koteng
21. Magnus Torstad

Runar i farta på øvelse 4, Puls.
Roy Egil Vik i aksjon på stage 3, Dekkskift.