Stort oppmøte på Sommersmellen


Sommersmellen i regi av Oslo og Akershus Langhold kunne by på mange godbiter. I tillegg til at stevnet teller i PRS Norge serien så ble dagen startet med en “Coldbore Challenge”, hvor skytteren med skudd nærmest senter av blinken kunne vinne en Accu-Shot Atlas tofot verdt 4500,-. Blinken var et Spar Ess på 125 meter. Beste skudd greide Olav Bjørkesett å levere. Med dette er han dermed eier av denne flotte tofoten gitt av Accu-Shot.

smacap_Bright

Mange av landsdelens beste PRS-skyttere var samlet. I tillegg synes vi det er utrolig flott at stadig flere “nye” skyttere prøver PRS. Alle så ut til å storkose seg i det fine været. Opplegget var variert og skytterne fikk testet mange ulike ferdigheter. Dagens mann ble Kurt Eirik Bekkevold fra arrangørlaget, tett fulgt av lagkompis David Jørgensen som denne gangen måtte se seg slått med minst mulig margin, 1 poeng… Marius Frøislie fulgte på bronseplass.