PRS-finalen 2018 – En kort bildereportasje

Vi starter med et bilde av sjefen sjøl, Thomas Stavdal, som, med hjelp av gode venner, fikk til dette flotte arrangementet oppe i Hengsvann militære skytefelt ved Kongsberg. Her ble skytterne målt i det aller meste fra skyting mot bevegelig mål, skyting fra bevegelig “standplass”, skyting i felt, skyting inne på bane, målveksling, litt løping, mål over 1000 meter, skyting fra bygning og fra tak. Det kom nysnø i forkant av finalen mens mesteparten av konkurransen ble gjennomført under flotte vinterforhold, et par grader minus og nærmest vindstille. Vinner av finalen og PRS-serien sammenlagt ble Johan Røyseland. Resultatliste fra finalen og sammenlagtliste etter endt serie 2018 finnes under “RESULTATER” i menylinja øverst.

PRS NORGE takker deltakere for oppmøte og godt humør, personell for godt gjennomført stevne og sponsorer for flotte premier.