LA Steel Fall 2018

Langholdsskyting Andøy har gleden av å presentere en PRS Rekrutterings match
“LA Steel Fall 2018”

4. august 2018 ved Bjørndalen Skytebane Andenes, Andøy.
18 plasser, max 60 skudd.
Deltageravgift 500,-
Rekruteringsmatch, så plassene vil bli tildelt de som bor lokalt ala nordre Nordland og søndre Troms først. Alle som vil delta melder seg på fra samme tidspunkt, men vi vil annonsere lokalt så godt vi kan og innen rimelig tid får alle vite om de får plass.

Alt skytes på en lørdag og det starter med innskyting og hjelp til app/tabell, etc.
Når alle er klar eller tiden tilsier det så starter matchen. Skyttere hjelpes før og etter gjennomført Stage. Etter endt match er det sosial samling med fokus på å få i gang deltagerne på deres hjemmplass. Forhåpentligvis blir skytterne til søndag. Det vil ikke være oppvarting med mat, men vi finner på noe sammen f.eks grilling, men løsning for overnatting vil løse seg. Er det fint vær er det teltmulighet. Er det ruskevær, så ordner vi en løsning.
Enkel premiering.

Mere informasjon kommer i arrangementet når det slippes snart.