OALH/ULFHEDNAR PRS Romerike 2018 – to stevner på to dager!

Lørdag og søndag 3. og 4. februar.

Registrering på Haga skytterlags bane kl 08:30 begge dager. Link til kart

 

Invitasjon:

Oslo og Akershus Langholdsklubb inviterer til ikke mindre enn 2 stk PRS-stevner! Begge teller i PRS-serien. Vi inviterer alle langholdskyttere til å delta. Nye skyttere vil få hjelp før gjennomføringen av øvelsene. Dette er en klassisk boltrifle PRS match.

Stevnene vil bestå av 6-9 stager. Beregn ca 70-100 skudd til hvert stevne.
Minimum kaliber .223. Vi oppfordrer skyttere med lette kalibre om å bruke tunge kuler for å klare å få utslag på selvanviserne. Ser ikke standplassleder eller spotter treff må det dømmes bom!

Maks kaliber .30 og 950 m/s i utgangshastighet.

Det kan bli gjennomført sikkerhetskontroll av våpen og ammunisjon.
Maks 36 skyttere per stevne.

Skyting skjer på selvanvisere i stål og feltmål i papp.
Maks avstand ca. 500+ meter.

Påmelding sendes på e-post til langhold@outlook.com og påmeldingsavgift overføres innen 24 timer. Påmelding skal inneholde navn, telefonnummer, evt klubb og kaliber som er planlagt benyttet.  Vær tydelig på hvilket stevne det meldes på til eller hvis det meldes på begge!

Førstemann til mølla – prinsippet.  Vi vil føre venteliste i tilfelle avmelding.
Pris: 350,- per stevne, 600,- hvis man melder seg på begge.
Konto: 1286.49.84965

Påmeldingsavgift refunderes ikke ved avmelding!

Påmeldingsavgift tilbakeføres hvis arrangør ikke kan tilby plass på stevnet/stevnene.

Vi arrangerer lagskyting lørdag. Det kan derfor meldes på 3-mannslag fra klubber som ønsker å delta på dette. Det kan meldes på inntil 3 lag per klubb.  Pris per lag er 100,- og betales ved registrering stevnedagen.

Gavepremiering til ca 2/3. Premiene trekkes ut blant deltakere og medhjelpere ved premieutdeling etter endt skyting søndag. Deltakelse 2 dager gir 2 lodd i lotteriet. Vi krever tilstedeværelse under premieutdeling for å kunne ta del i lotteriet!  Vi aksepterer at skyttere tar med premier for andre.

Det deles dessuten ut medalje til nr 1, 2 og 3 på hvert av stevnene.

Det gis ut premier til deltakerne på vinnerlaget i lagskytingen.

Til de som trenger overnatting anbefaler vi Scandic Hotell Gardermoen, ca 30 minutter fra Haga skytebane. Vi oppfordrer skytterne å bruke dette hotellet. Da får vi et møtested etter endt skyting. Ca 600,- per natt. Gratis parkering! Kontakt Scandic på telefon 63 92 66 00.

Velkommen til OALH og Romerike 🙂