PRS FINALEN 2017-PRAKTISK INFORMASJON

The Ranch

Velkommen til Røyseland Ranch!
På bildet ser dere det som møter dere i enden av fylkesvei 822. Den brune låven i bakgrunnen blir basen hele helga. Her foregår innregistrering, matchbrief og grilling fredag kveld. Ny matchbrief lørdag morgen om nødvendig. Felles middag på lørdag kveld, og premieutdeling etter endt skyting på søndag formiddag. Camping/ overnatting blir også her. Om det blir nødvendig så har vi også klubbhuset til skytterlaget like i nærheten.
Det er mulighet til å overnatte oppe på låven, eller nede i verkstedet. Ta med feltseng/liggeunderlag/sovepose. Det er også plass til telt og bobiler på plassen.
De eneste fasilitetene som er tilgjengelige her er utedo og kaldt vann. Og grill.

HOTELL
The Bølgen og Moi Utsikten Hotel har enkeltrom for 795 pr natt og dobbeltrom for 995 pr natt. Det er 200 i rabatt fra vanlig pris. Det er 25 minutter å kjøre fra hotellet til skytebanen. OG,de serverer frokost fra 0600 i helgen og!
se utsikten.no

Når det gjelder skytinga så blir det matchbrief 0700 lørdag morgen, så kjører vi ut til de forskjellige stasjonene. Første skudd går klokka 0800. På søndag morgen må skytterne være klare til å skyte 0800, men da trenger vi ikke å ha brief klokka 0700.

Stevnet består av 16 øvelser og er delt opp i 5 stasjoner med 3(4) øvelser på hver stasjon. Alle skyter 4 stasjoner på lørdag, og har da en stasjon igjen på søndag morgen.

Fra parkeringsplassen er det 300-500 meter og gå opp til stasjon 1, 2, 3 og 4. Disse ligger langs en åsrygg, med ca 300 meter fra stasjon 1 til stasjon 4.

Stasjon 5 ligger 2,5 km fra de andre, så her foregår transporten i bil. Parkeringa her er på standplass.

14 av øvelsene blir skutt på stålblinker på avstander fra ca 250 til 836 meter. Det blir 3 skudd på 836 meter og 3 skudd på 750. Resten er på 700 meter og kortere. All skyting er på kjente avstander. Ca halvparten av øvelsene blir skutt fra liggende stilling. Resten er fra naturlige og “man-made” barrikader av varierende vanskelighetsgrad.
Det vil bli minst 1 øvelse der reim er eneste tillatte hjelpemiddel( i tillegg til rifle og ammo).
Det vil også være øvelser som skal skytes fra svak skulder.
Det blir to øvelser på papp.
Totalt så er det minimum 165 skudd. MEN, det er flere øvelser der det er fritt antall skudd, så det kommer til å gå mer!

Eg skal prøve å få ferdig matchboka et par uker før stevnet. Da har alle litt tid på seg til å lese gjennom øvelsene og komme med spørsmål om det skulle være noe.