PRS Norge Seriefinale 2017 sponsorer

tbrc1412 prize table

Planlegginga av Norges første PRS seriefinale er godt igang. Responsen fra sponsorer har vært enorm! Over all forventning. Vi har både rifle, kikkertsikte, lyddemper, avstandsmålere,og mye annet på premiebordet. Det nærmer seg et sånn premiebord som på bildet over. Det bildet er selvfølgelig fra USA:)
Her følger ei liste over sponsorer og hvilke premier de sponser med:

Vortex sponser med en Razor HDGen 2 4,5-27×56 kikkertsikte. Topp kvalitet og den mest brukte kikkerten blant de beste PRS skytterne i USA. XXL var veldig delaktig i å få Vortex med på dette.

XXL har i tillegg sponset premiebordet med .308 Win ammunisjon fra Black Hills!

Langhold.no sponser med den velkjente Short Action Precision reima og en sekk fra Short Action Precision

Armageddon Gear fra Georgia, USA har sponset den Norske PRS finalen med diverse PRS tilbehør,blant annet en baksekk, precision rifle sling, magasinlommer og gavekort.

Skytterlinken har sponset premiebordet med skytejakke fra sin Long Range Serie, og en Long Range sekk. I tillegg så får hverenkelt skytter en Goodiebag med litt forskjellig i når de registrerer seg.

Sport1 Flekkefjord har virkelig slått på stortromma og stiller også med goodiebag til hver skytter i tillegg til flere premier til premiebordet. Enn av våre største sponsorer!

Våpen-Søilen AS har gitt PRS Norge 50% rabatt på en Ruger Precision Rifle. Resten har dere skyttere betalt via stevneavgift, så den heldige vinneren av denne rifla får ei RPR i valgfritt kaliber, 6.5 Creedmoor eller .308 Win!

Mission Critical Designs har gitt en av sine PRST karbonfiber tripods til premibordet! kjempestødige tripods både til å skyte fra eller bruke til spottekikkerten.

SK Guns på Moi gir bort en valgfri Lyddemper fra B&T, enten en BT Monobloc, eller en BT Rotex IIA! Utrolig solide dempere som monteres over kompensator. denne følger selvfølgelig med!!

Rafdal Våpen, kjent for å bygge mye langholdsrifler stiller med et gavekort på montering, kamring, gjenging og fluting av løp. Det forutsettes at løpet kjøpes hos Rafdal.

Pedersens Vaabenlager AS i Kristiansand har i samarbeid med SIG sponset premiebordet med 2!! SIG Kilo 2200 MR avstandsmålere!

I tillegg til dette er det flere andre sponsorer på gang.